tisdag 1 juli 2008

DJURVÄN???

Vem hade då de bästa meterologerna? DMI hade rätt hela förmiddagen och SMHI hade rätt hela eftermiddagen! Regnet uteblev då 15 fjordgalningar träffades för att träna inför sommarens premieringar och utställningar. Hästar och människor i olika åldrar, olika erfarenheter och olika sorters kakor till kaffet, det är kanon och Ego njöt i fulla drag! Hemma hade M fullt sjå med grabbarna + tre kompisar här, livat och glatt! Men som den rysligt effektive man han är så hanns det med en del målande också! Grädde på moset blev det då han fick dra fram grillen och skapa en lyxmiddag till familjen!

Lill-E är en generös kille, delar gärna med sig av allt han har. I ett av våra akvarium bor fem tigerbarber och en kräfta vid namn Sur-Sven. Igår var deras vatten misstänkt grumligt. Våra blickar riktades till Lill-E som förnekade all inblandning, med den där speciella glimten i ögat. Våra erfarenheter av denna blick säger att inte lita fullt på oskyldiga ord som kommer ur denna mun.
- Snälla E, tala om vad du gjort med akvariet?
-Inget! (snett leende)
- Lilla gubben, det är jätteviktigt att du talar om det, så mamma och pappa kan fixa till det! VAD HAR DU HÄLLT I?
- Hockey-pulver

Fiskar gillar inte salmiakpulver, men det löstes upp väldigt fort. M satte världsrekord i att byta vatten och faktum är att nu, ett dygn senare, lever både fiskar och surkräfta...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Konstigt att fiskarna inte gillade hockeypulver, eller!!!!!!!!!!!!!!!

Ego sa...

Ja, e dom inte otacksamma???

Unknown sa...

Mycket!!!!