måndag 21 juli 2008

Bokat stuga!


Världens bästa Garderobskonsult ändrade deras bokning på High Chaparall så vi kunde följa med! Hon är minsann en riktig vän! Våra killar kommer att fullkomligt gapskrika av lycka när vi talar om det för dem, vilket vi kommer att vänta med för att slippa höra tjat typ: NÄR SKA VI ÅKA???? Småland får passa sig i mitten av augusti, då kommer elva cowboysar att inta stället! Watch out, säger jag bara!

RASTA FLÄSKETRAPPORT: Man kan nog kalla det barnmisshandel då man tvingar sina barn att cykla bredvid en springande, flåsande mamma. J tog det hela med ro och undrade varför jag sprang så sakta. Han (7 år) gav mig lite tips om hur jag skulle hålla mina händer så jag kunde springa lite snabbare. TACK min älskade son! Ätandet har gått alldeles lysande och jag klarat mig HELT utan sötsaker sedan jag bestämt mig, duktig Ego. Jag menar, ska jag kunna ha nätstrumpor på mig på High Chaparall, utan att låren ser ut som kassler, gäller det att ligga i som tusan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är rolig! Jag blir glad här i Småland och passar mig om jag hör att det smäller (att nätstrumporna spricker eller så).
Kram, Dumle.

Rally-Sally sa...

Kassler som är så gott...Humle

Anonym sa...

Var fan hittade du den bilden på mig?