onsdag 10 september 2008

BAAAADAM!

Japp, "verkligheten" bajsar en i huvudet då sonen har med sig detta papper hem från skolan!


Vem vet, till jul är det kanske dax för Kolla-barnens-rumpa-efter-mask-dagar!

7 kommentarer:

Ullabella sa...

ja sånt är skönt att slippa...känns som det är sverige på 30talet vi snackar om...

och språkpolisen uppmärksammar...man september stavas väl ändå inte så där..=)

Ullabella sa...

haha..så stavade jag fel själv...bra jobbat!!
men skulle det stå..inte man...

Anonym sa...

Ja, jag måste säga att jag ser fram emot att luskamma 5 hårömma barn varav 4 är långhåriga, á 40 minuter!!! (låter dock bättre än att behöva kolla rumpan på dem)

Resenären sa...

HA HA HA! Nej alltså, det är ju inget kul alls med detta egentligen, fick bara ett hysteriskt fnissanfall över tanken på att det i grabbens skolväska en dag ligger ett papper med rubriken "Rumpkollardagar", eller ännu värre "Rövkollardagar". HA HA HA!! (jag hoppas vid min gud att någon av er har samma sjuka humor som jag har...)

Anonym sa...

Lugn resenären, vi hänger på! Men måste göra ett inlägg om att ni vänjer er vid dessa papper om lössen. I början stoppade jag in allt jag hade hemma i frysen för då skulle de små liven dö trodde man då. Man får dem väldigt ofta, papprena alltså. Och nu har lössen vant sig också hörde jag, vid medicinen. Ett tag skulle HELA familjen gås igenom och i smittspridande syfte göra behandlingen. Sen skulle man skriva på ett papper som skickades till skolan där man lovade och bedyrade att ALLA i familjen genomgått behandling i solidaritetens namn för att stoppa all smitta. Så jag fick skriva att vår äldsta dotter totalvägrade och att pappa lovade att göra det samma kväll men inte hade hunnit innan... Det ska ju kammas igenom noga efter själva behandlingen, över handfatet.
Oj, vad utrymme jag tog i den heliga lusens namn. Engagerande ämne Ego!
/Dumle

Sus sa...

De är såå jävla jobbiga!
ALLA ungar får löss.
Och?
Låt det klia.
De dör ju sen.
Väl?

Lilla stora jag sa...

Hej, nu utnyttjar jag bara din blogg för ett litet test. Vi hörs.