torsdag 20 november 2008

Födelsedag!

Världens bästa M fyller år idag!
20 +16 år!
Jag skulle kunna skriva om honom hur mycket som helst, han är bara så bäst, min käre make. Faktum är att han minsann bara blir bättre och bättre för varje tjugonde november som går.
Men, jag ska samtalsmetodika i Varberg så jag hinner inte lovorda honom mer nu.
Jag älskar Dig, M och världens största GRATTIS idag!

5 kommentarer:

Sus sa...

Grattis!
Tll er båda =)

Anonym sa...

Det är ju så med oss män att vi blir bättre och bättre med åren!! Inga häng tuttar, stora rumpor eller behöver färga håret, eller tillbringa massor av tid framför speglen!( vi vet att den naturliga skönheten är bäst! Men det är väl för att vi accepterar att åldras! (okey lite större mage har vi ju) Grattis M och ta en stor whiskey!!/Mr Udda

Ullabella sa...

Den där Mr Udda har nog uppenbarligen inte varit ute i vida världen för många gubbar med hängtuttar och stora rumpor har jag ialla fall sett å det är inte vackert.. =)

så njuut nu av din fenomenalt underbare man....! önskar nästan jag hade en också... =)

och gratulera från mig..

Lilla stora jag sa...

Ha ha, jag vet vad jag ska köpa... kom precis på att vi gick miste om 35 års festen pga sjukdom i familjen knas förra året och i år (i dag alltså) glömde jag att säga grattis trots att jag träffade M i dag. Tyckte han om kniven? Hälsa och gratulera så mycket och på tal om utseende... han skulle faktiskt kunna fyllt 20 i dag, inga häng tuttar där inte, kanske en aning mindre hår på huvudet!

Resenären sa...

Grattis till dig M, från alla oss här!